Om Marmor & Granit

Hantverkstradition i kombination med modern teknik. Vi utför alla slags naturstensarbeten och är specialister på det speciella. Marmor & Granit står för tradition, kompetens, kvalitet, modern tillverkning och flexibilitet.

Vårt stenhuggeri måttanpassar och tillverkar allt enligt kundens önskemål till offentliga och privata miljöer såväl inomhus som utomhus. Våra skickliga stenhuggare och montörer är specialister på restaurering av naturstensfasader.

Originalet Marmor & Granit grundades 1943. Vi har genom åren byggt upp en hög kompetens och skapat ett brett kontaktnät med ledande internationella- och svenska stenföretag. Detta gör oss till en pålitlig heltäckande stenleverantör med kunnig personal för kundkontakter och bästa tekniska expertis. Vi levererar alla typer av naturstensprodukter över hela landet och utför måttagning och montering i ”närområdet”.

 

utställningslokal / showroom

I vår utställningslokal kan ni få mycket inspiration om vad ni kan använda natursten till. Vi har många inspirerande montrar med olika stensorter och arbetar ständigt med att förnya utställningen.

Välkomna in och se vilken av alla de stensorter vi erbjuder som passar in i just hos dig!

  • Jag är ofta i Tivoliparken och njuter av alla blommor i hälsoträdgården. Barnen följer gärna med för de älskar att plaska i vattnet på fontänen. Sara, Otto & Hanna
    Tivoliparken; Kristianstad