Annat

Våra duktiga hantverkare formar stenen efter dina önskemål. Få inspiration av våra bilder. Återkom med egen skiss/ritning och låt oss tillverka ett unikt föremål.

Låt fantasin flöda, med natursten kan man göra nästan vad som helst som t.ex. vaser, ljusstakar, skålar, skulpturer och reliefer. Vi kan gravera in text och bilder i fasadskyltar och textplattor. För att lyckas extra bra med baket bör ni ha en baksten att lägga i ugnen till surdegsbrödet eller den stenugns bakade pizzan.

Vi kan även laserkopiera skulpturer, reliefer och andra föremål för kopiering eller dokumentation i digital 3D modell för framtiden. Vi gör även silikonformar och gipsavgjutningar av t.ex. dekorationer på fasader för bevarande och dokumentation. Med hjälp av dessa formar och avgjutningar kan man sedan tillverka exakt överensstämmande dekorationer som originalet. Ta kontakt med oss innan originalet är för skadat/vittrat så man inte längre kan återskapa en ny stendetalj/dekoration.

Stensorter

Här hittar ni bilder på stensorter.

  • Vi är så väldigt nöjda med vårt nyrenoverade kök! De snygga granit-bänkskivorna gjorde verkligen skillnad. Familjen Nilsson
    Kristianstad